Da će 2024. godina biti puna izazova, moglo se zaključiti po izjavama najmlađeg astrologa i tarot tumača Milana Milnovića, koji je još tokom 2023. godine prilikom gostovanja u mnogim medijima na pitanja novinara šta nas to čeka u 2024. godini posebnu pažnju usmerio na bračne izazove i brodolome sa kojima će se mnogi poznati parovi suočavati već u 2024. godini.

Nije mnogo prošlo od njegovog poslednjeg pojavljivanja da bi kao bomba u javnosti odjeknula vest, da se neki od najskladnijih poznatih parova razvode, a čiji su brakovi inače važili za idilične što je potpuno šokiralo javnost i postalo glavna vest u gotovo svim medijima.

Nakon njegovog gostovanja na „Red“ televiziji, stupili smo u kontakt sa Milanom Milnovićem i upitali ga za kratak komentar vezan za temu razvoda koji su već obajvljeni u mnogim medijima.

2023.,2024. i 2025. su godine u kojima jednostavno dolazi do prekida besmislenih odnosa tako da sve to što se zataškavalo i stavljalo pod tepih će se konačno obelodaniti i rezultirati krahom do poslednjeg dana 2025 godine. U naredna 3 meseca će se prećutno pokrenuti i završiti brakorazvodne parnice koje će takođe u jednom trenutku doći u žižu javnosti nakon navedenog perioda izjavio je Milan Milnović za Kristal televiziju.

Svakog ponedeljka na Kristal televiziji u emisiji „Astro Zona“ u 17.00 sati uživo gostuje Milan Milnović, a gledaocima je omogućen direktan kontakt putem telefonskog poziva.

Categories:

Tags:

Comments are closed